fbpx

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

SHAPE UP

Πληροφορίες μόνο για επιστήμονες υγείας 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤEΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚH ΣYΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

SHAPE UP  με το βιοενεργό πεπτίδιο κολλαγόνου BODYBALANCE

SHAPE UP = BODYBALANCE - Αυξάνει τη μειωμένη καθαρή σωματική μάζα και την μυική δύναμη

Για την διατήρηση της βέλτιστης σύστασης του σώματος και την υποστήριξη ενός ενεργού τρόπου ζωής, η Gelita ανέπτυξε το βιοενεργό πεπτίδιο κολλαγόνου BODYBALANCE. Αυτά τα υψηλής εξειδίκευσης βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου έχει αποδειχτεί πως μειώνουν το σωματικό λίπος, αυξάνουν την καθαρή σωματική μάζα και δίνουν μεγαλύτερη μυική δύναμη σε συνδυασμό με άσκηση με αντίσταση.

Το SHAPE UP με το πεπτίδιο BODYBALANCE έχει θετικές επιδράσεις σταν δυο κύρια συστατικά του σώματος: την καθαρή σωματική μάζα (χωρίς λίπος) και το σωματικό λίπος. Η απαλλαγμένη από λίπος, καθαρή σωματική μάζα, αποτελείται κυρίως από την μυϊκή μάζα αλλά επίσης και από την οστική μάζα, την μάζα του συνδετικού ιστού και το νερό που περιέχει το σώμα.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

2

Οι μύες είναι απαραίτητοι για την φυσική δραστηριότητα, την σταθερότητα και σωστή στάση του σώματος. Επιτρέπουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν την πέψη της τροφής. Η απωλεια μυικής μάζας κατα την διάρκεια της ζωής μας μεταφράζεται σε μείωση ή απώλεια της κινητικότητας, που ακολουθείται από απώλεια της ανεξαρτησίας και της ποιότητας ζωής. Συνοψίζοντας, οι μελέτες επιβεβαιώνουν πως η λήψη του SHAPE UP έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κινητικότητας σε υγιή άτομα.

Ο μηχανισμός δράσης του BODYBALANCE (SHAPE UP)

Ο ακριβής μηχανισμός δράσης του πεπτιδίου BODYBALANCE (SHAPE UP) αποτελεί ακόμα  αντικείμενο μελετών, αλλά τα στοιχεία μέχρι στιγμής υποδεικνύουν πως ο τρόπος δράσης του σχετίζεται με τον πολυπαραγοντικό τρόπο δράσης των βιοενεργών πετπιδίων κολλαγόνου σε διάφορες μεταβολικές διεργασίες και στην συνολική λειτουργική οντότητα των μυών, π.χ. τον μεταβολισμό των μυών και του λίπους.

Πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως το πεπτίδιο BODYBALANCE (SHAPE UP) διεγείρει σημαντικά την μεταβολική οδό mTOR. Η διαθεσιμότητα και δραστικότητα αυτής της πρωτεΐνης κλειδί είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των πρωτεινών. Ο μεταβολισμός των πρωτεϊνών διασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ της σύνθεσης των πρωτεϊνών και της αποδόμησής τους. Η μεγαλύτερη σύνθεση πρωτεϊνών σε σχέση με την αποδόμησή τους, δηλώνει αναβολική κατάσταση που χτίζει καθαρή σωματική μάζα. Μεγαλύτερη αποδόμηση πρωτεϊνών σε σχέση με τη σύνθεση τους, δείχνει μια καταβολική κατάσταση που μειώνει την καθαρή μάζα του σώματος.

Επιπρόσθετα, το πεπτίδιο BODYBALANCE (SHAPE UP) επηρεάζει τον μεταβολισμό του λίπους. Μια επαρκής ενεργειακή προμήθεια είναι απαραίτητη για τον πολλαπλασιασμό των μυϊκών κυττάρων και την σύνθεση νέου μυικού ιστού. Το ένζυμο AMPK είναι υπεύθυνο για την μεταφορά ενέργειας στα μυικά κύτταρα. Η διέγερση του AMPK οδηγεί σε άυξηση του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων, που προμηθεύει περισσότερη ενέργεια για τα κύτταρα και οδηγεί σε μείωση του σωματικού λίπους. Λόγω της πολύ συγκεκριμένης σύνθεσής του από αμινοξέα και της εξαιρετικής βιοδιαθεσιμότητάς του, το πεπτίδιο BODYBALANCE (SHAPE UP) διεγείρει των μεταβολισμό του λίπους καθώς και τον μυικό μεταβολισμό, οδηγώντας τελικά σε μια βελτιωμένη σύσταση του σώματος.

Οι μελέτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του πεπτιδίου BODYBALANCE (SHAPE UP)

Αρκετές τυχαιοποιημένες, ελεγχόμενες από placebo, διπλά τυφλές μελέτες έχουν καταδείξει την αποτελεσματικότητα και τις δυνατότητες του πεπτιδίου BODYBALANCE με καθημερινή λήψη σε συνδυασμό με άσκηση με αντίσταση.

Στις τελευταίες μελέτες2,3, ερευνήθηκε η επίδραση της καθημερινής λήψης πεπτιδίου BODYBALANCE (SHAPE UP) μετά την άσκηση στην καθαρή μάζα σώματος, στο σωματικό λίπος και στη μυϊκή δύναμη σε συνδυασμό με άσκηση με αντίσταση. 

Συμμετείχαν 114 υγιείς άντρες χωρίς φυσική δραστηριότητα, ηλικίας 35-60 ετών. Το πρωτεύον ζητούμενο ήταν να συγκριθεί η καθημερινή λήψη 15g πεπτιδίου BODYBALANCE (SHAPE UP) με placebo. Οι αλλαγές στην σύσταση του σώματος μετρήθηκαν με DXA scans. Η μέθοδος DXA αντιπροσωπεύει τον “Χρυσό Κανόνα” στον υπολογισμό της σύστασης του σώματος. Σάρωση ολόκληρου του σώματος με χρήση DXA δίνει ακριβείς μετρήσεις της σωματικής σύστασης περιλαμβανομένης της οστικής μάζας, της καθαρής σωματικής μάζας και του σωματικού λίπους.

Επιπρόσθετα, προσδιορίστηκαν η μυική δύναμη, η διάμετρος της μέσης καθώς και διάφορες αιματολογικές παράμετροι. Τα αποτελέσματα του πρωτεύοντος καταληκτικού σημείου της μελέτης έδειξαν μιά στατιστικώς σημαντική (p<0.05) αύξηση της καθαρής μάζας του σώματος μετά από την λήψη του πεπτιδίου BODYBALANCE (SHAPE UP) σε σχέση με το placebo.

3

 

Καθαρή μάζα σώματος

Η θετική επίδραση αντανακλάται επίσης στα αποτελέσματα των δευτερευόντων κριτηρίων της μελέτης. Η λήψη πεπτιδίου BODYBALANCE (SHAPE UP) οδήγησε σε αυξημένη μυική δύναμη, μείωση της διαμέτρου της μέσης και σε στατιστικώς σημαντική μείωση του σωματικού λίπους. (p<0.05) μετά από την λήψη BODYBALANCE (SHAPE UP) (εικόνες 2,3,4).

Μυϊκή δύναμη

5

 

 Σωματικό λίπος

6

Διάμετρος μέσης

7

2. Zdzieblik, D. et al Collagen peptide supplementation in combination with resistance training improves body composition and increases muscle strength in elderly sarcopenic men: a randomized controlled trial, doi: 10.1017/80007114515002810, British Journal of Nutrition, 2015

3. Unpublished data 2015 , publication pending

To πεπτίδιο SHAPE UP σας στηρίζει στις καθημερινές ανάγκες και τα όνειρά σας

Είτε είστε νέος και ενδιαφέρεστε να επιτύχετε μια καλή σωματική εμφάνιση και περισσότερη δύναμη, είτε θέλετε να κρατηθείτε νέοι καθώς τα χρόνια περνούν και να κάνετε τις καθημερινές σας ασχολίες με την άνεση που είχατε παλαιότερα, είτε θέλετε να αναπληρώσετε τη μυική και σωματική μάζα που χάσατε με την πάροδο του χρόνου ή μετά από τραυματισμό, το SHAPE UP είναι εδώ να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας!

To SHAPE UP της Gelita γεφυρώνει το χάσμα που σας εμποδίζει να επιτύχετε τους στόχους. Σας βοηθά να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα όπως: βελτιώνει την δομή του σώματος και ενισχύει τα αποτελέσματα της εκγύμνασης .

Το SHAPE UP σε συνδυασμό με γυμναστική υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα. Σας βοηθά δίνοντάς σας ενθουσιασμό να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Το SHAPE UP εντάσσεται εύκολα στην καθημερινή μας ζωή και υποστηρίζει την αύξηση της καθαρής σωματικής μάζας όπως και την μείωση του σωματικού λίπους μετά μόλις απο μερικές εβδομάδες . Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μέσα σε διάστημα 10-12 εβδομάδων , μαζί με ήπια γυμναστική 2-3 ωρών την εβδομάδα .

Επωφεληθείτε και εσείς απο την χρηση του πεπτιδίου SHAPE UP

Το SHAPE UP της GELITA είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για την ενδυνάμωση του σώματος, κατάλληλο για νεαρές και μεγαλύτερες ηλικίες που θέλουν να αυξήσουν την μυική τους μάζα η οποία διαφορετικά φθίνει με την πάροδο του χρόνου. Εκπροσωπεί μια επιστημονικά αποδεδειγμένη λύση για την καθημερινότητα. Λόγω των εξαιρετικά μεγάλων δυνατοτήτων του το πεπτίδιο Bodybalance είναι παραπάνω από μια ιδανική πρωτείνη.

 Επίσης μπορεί να ληφθεί μαζί με το αναψυκτικό ή το γάλα σας.

Είναι 100% φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει λακτόζη, ζάχαρη, τεχνητά χρώματα ή αρὠματα.

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 

 

Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « QYRA Βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου (BCPs) »

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies