fbpx

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Prostenal Control

Πληροφορίες μόνο για επιστήμονες υγείας

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πέρασες τα 50 και ανησυχείς για τον προστάτη σου; 

Με το νέο Prostenal Control μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο. Μπορείς να αυξήσεις τη ζωτικότητα και τη δύναμη σου, να παραμείνεις στο παιχνίδι. Για σένα που δεν το βάζεις κάτω, που είσαι μάχιμος και θέλεις να παραμείνεις έτσι δυνατός υπάρχει το νέο Prostenal Control.

Το Prostenal Control δρα με δύο διαφορετικούς τρόπους.

  1. Βοηθά να μειωθούν τα άμεσα προβλήματα που σχετίζονται με τον προστάτη όπως είναι η συχνουρία, η νυκτουρία, το τσούξιμο, η διακεκομμένη ούρηση ή η ούρηση σε σταγόνες, κλπ.
  1. Βοηθά στην αύξηση της ζωτικότητας και της μυϊκής δύναμης και επίσης βοηθά σημαντικά τη γονιμότητα και τον ανδρισμό.

Το Prostenal Control σε βοηθά να ρυθμίσεις τις ορμόνες σου ώστε να έχεις ένα υγιή προστάτη και φυσιολογική ούρηση και επίσης να αυξήσεις τη σεξουαλική σου ικανότητα.

Βασίσου στο Prostenal Control και απόλαυσε τη ζωή σου στο πλήρες χωρίς συμβιβασμούς.

Είναι εντελώς φυσικό προϊόν με πρωτοποριακή σύνθεση με ειδικά οφέλη στην δύναμη, την αντοχή, και τη σεξουαλική ικανότητα, χωρίς παρενέργειες.

Η άριστη ποιότητα του σε συνδυασμό με την αυξημένη περιεκτικότητα ανά ταμπλέτα και τη πολύ χαμηλή τιμή το κάνουν πολύ προσιτό για όλους.

Δοσολογία: μία ταμπλέτα την ημέρα. 

Aνά ταμπλέτα περιέχει: Saw palmetto 320mg, Urtica dioica 240mg, Tribulus terrestris 100mg, Zinc 10mg, B6 1,4mg, D3 10μg

Βασίσου και εσύ στην αποδεδειγμένη φροντίδα του Prostenal Control και απόλαυσε όλες σου τις ικανότητες. Άσε τους άλλους να αναρωτιούνται.

Τωρα ήρθε η στιγμή να πάρεις εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου και να απολαύσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Prostenal Control: Ελευθερία και καλύτερη σεξουαλική ικανότητα.

 

ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ  ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ .

SAW PALMETTO : πλούσια πηγή β-σιτοστερόλης, αιθυλεστέρες και ελεύθερα λιπαρά οξέα. Σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων της Υπερπλασίας του Προστάτη (ΚΥΠ): βελτίωση στον υπολειπόμενο όγκο ούρων (μείωση κατά 50%), στη νυκτουρία (μείωση 54%) και πολυουρία (μείωση κατά 37%), μείωση του πόνου κατά την ούρηση (από 75% σε 37%) .

Μειώνει την ανάπτυξη του προστάτη με την αναστολή της δέσμευσης της διυδροτεστοστερόνης (DHT) στους ανδρογονικούς υποδοχείς, αναστέλλοντας την 5-α-ρεδουκτάση και παρεμβαίνοντας με την ενδοπαθητική κλινική δοκιμή υποδοχέων οιστρογόνων δείχνει σημαντική μείωση της συγκέντρωσης DHT κατά 50% και σημαντική αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης κατά 125% .

STINGING NETTLE :  Πλούσια πηγή φυτοστερολών,  λιγνάνων και πολυσακχαριτών.  Προωθεί την σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, όπως το I-PSS, μειώνει τα επίπεδα PSA στον ορό και το μέγεθος του προστάτη και αυξάνει την Qmax . 

TRIBULUS TERRESTRIS: υποστηρίζει τη σεξουαλική διάθεση, προστατεύει την καρδιά και βελτιώνει φυσικά την απόδοση στον άνθρωπο. Οι μελέτες επιβεβαίωσαν την αύξηση της σεξουαλικής ευεξίας και της στυτικής λειτουργίας.

ZINC : Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα και παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την κανονική λειτουργία του προστάτη, συμπεριλαμβανομένης της γονιμότητας και της αναπαραγωγής.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6 : Συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό και την αύξηση της ενέργειας καθώς και στη μείωση της κόπωσης. Συμβάλλει επίσης στη ρύθμιση των ορμονών.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3:  Παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο συνδυασμός SAW PALMETTO και URTICA DIOICA προσφέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της ΚΥΠ.

 Άνδρες που έλαβαν θεραπεία με το συνδυασμό Saw palmetto (160 mg) και το εκχύλισμα Urtica dioica (120 mg) που χορηγήθηκε δύο φορές ημερησίως ανέφερε σημαντική βελτίωση όσον αφορά τα συμπτώματα της ΚΥΠ, μειώθηκε το I-PSS score, ενώ αυξήθηκε η μέγιστη και η μέση τιμής ροής των ούρων και μειώθηκε ο υπολειμματικός όγκος ούρων.

Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα διαφόρων κλινικών δοκιμών, το Saw palmetto και το εκχύλισμα Urtica dioica είναι εξίσου αποτελεσματικά στη μείωση των συμπτωμάτων της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη (ΚΥΠ) ως αναστολέας 5-α αναγωγάσης και αναστολέας των μεταφορικών πρωτεινών της DHT,  με πολύ περιορισμένο αντίκτυπο στη σεξουαλική λειτουργία, η οποία επηρεάζεται σημαντικά από όλα τα άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της KΥΠ.

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  

Λόγω της πρώτης κλινικής δοκιμής που επικεντρώνεται στη βελτίωση της ΚΥΠ και της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, η θεραπεία με Saw palmetto είναι αποτελεσματική στη μείωση των συμπτωμάτων της ΚΥΠ ως αναστολέας της 5-α αναγωγάσης, αλλά σε αντίθεση με τις άλλες θεραπείες, το Saw palmetto σχετίζεται επίσης με βελτίωση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Οι συγγραφείς αυτής της μελέτης θεωρούν το Saw palmetto ως θεραπεία πρώτης γραμμής, για ασθενείς με ήπια και μέτρια συμπτώματα ΚΥΠ.

Σε πρόσφατα διεξαχθείσα κλινική δοκιμή σε άνδρες με ήπια έως μέτρια σεξουαλική δυσλειτουργία που έλαβαν θεραπεία με Tribulus terrestris τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της Ικανοποίησης από την σεξουαλική πράξη, της Οργασμικής Λειτουργίας, της Σεξουαλικής Επιθυμίας καθώς και της Συνολικής Ικανοποίησης.

 

Για νεότερους άνδρες δείτε το Prostenal Perfect.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « Prostenal Perfect Permen »

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies