fbpx

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Urinal Forte Probio

Πληροφορίες μόνο για επιστήμονες υγείας

Φυσικό προϊόν για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα! 

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος συνοδεύεται από πολλά δυσάρεστα και επώδυνα συμπτώματα όπως είναι η συχνή ανάγκη για ούρηση, τσούξιμο, πόνος στην κοιλιακή χώρα ή πόνος στην οσφυϊκή περιοχή ή ακόμα και αίμα στα ούρα. Η συχνή και παραμελημένη λοίμωξη οδηγεί συνήθως σε χρόνια νόσο του ουροποιητικού συστήματος.

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος επηρεάζει το γενικό πληθυσμό, και ιδιαίτερα τις γυναίκες λόγω της διαφορετικής ανατομίας του γυναικείου σώματος.
Σχεδόν κάθε γυναίκα πάσχει τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής της, από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Σε δύσκολες περιπτώσεις ξεκινήστε με Urinal Forte Probio κατόπιν μπορείτε να πάρετε το απλό Urinal.

Αντιμετωπίστε την ουρολοίμωξη φυσικά, με 100% ασφάλεια με το Urinal Forte Probio.

Περιέχει PaCran ένα ειδικό τυποποιημένο εκχύλισμα από cranberries(Vaccinium macrocarpon) που αναστέλλει την πρόσδεση των παθογόνων βακτηριδίων στο ουροποιητικό και τα αποβάλλει με την ούρηση. Η ενισχυμένη σύνθεσή του με προβιοτικά (Lactobacillus rhamnosus ) αναπληρώνει τη φυσιολογική χλωρίδα, μειώνει τον κίνδυνο υποτροπής και μετριάζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες των αντιβιοτικών σε περίπτωση λήψης τους.

Το εκχύλισμα PanCran είναι πλούσια πηγή βιταμινών, προανθοκυανιδίνων, ανθοκυανιδίνων, ελλαγικού οξέος ,βιοφλαβονοϊδών , φαινολικών ενώσεων και άλλων φυσικών ουσιών με αντιοξειδωτική δράση.

Αποτρέπει την προσκόλληση των επιβλαβών βακτηριδίων, και ιδιαίτερα του Escherichia coli, στα τοιχώματα της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης ( το E.coli είναι κατά 85% η αιτία όλων των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος).

Το εκχύλισμα αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό σε συνδυασμό και με τα αντιβιοτικά. Αν και ενισχύει σημαντικά τη δράση των αντιβιοτικών μπορεί να χορηγηθεί και μόνο του με θαυμάσια αποτελέσματα.  

Σε μελέτη από τους Amy Β. Howell, et al, χορηγήθηκαν cranberries ισοδύναμα με έως 375 μg/ml προανθοκυανιδίνες, σε γυναίκες με επιβεβαιωμένη ουρολοίμωξη από P-fimbriated E.coli. 24 ασθενείς είχαν ανθεκτικό στέλεχος στην trimethoprim-sulfamethοxazole. Η αναστολή της προσκόλλησης του βακτηριδίου ήταν 80% ενώ στα ανθεκτικά στην trimethοprim στελέχη ήταν 79%.Αυτό φανερώνει ότι η αναστολή της προσκόλλησης των βακτηριδίων δεν συνδέεται με τους μηχανισμούς ανάπτυξης αντοχής στα αντιβιοτικά.

Το Urinal Forte Probio περιέχει στελέχη του προβιοτικού βακτηριδίου Lactobacillus rhamnosus, με σκοπό την ανάπτυξη και την ισορροπία της φυσιολογικής χλωρίδας ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού έναντι παθογόνων μικροοργανισμών. Τα προβιοτικά στελέχη δημιουργούν αποικίες <<καλών>> μικροοργανισμών που με τη σειρά τους απομακρύνουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για μία σειρά από γαστρεντερικές ανωμαλίες. Ειδικότερα, το περιεχόμενο στέλεχος Lactobacillus rhamnosus είναι εξαιρετικά σταθερό στο όξινο περιβάλλον του στομάχου και με μεγάλη προσκολλητική και προστατευτική ικανότητα στον ανθρώπινο εντερικό βλεννογόνο. 

Τα προβιοτικά παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη προστασία και μειώνουν τα προβλήματα από τη χρήση αντιβιοτικών.

Σημαντική βοήθεια και για τις εγκύους 

Σε μία μελέτη που έγινε σε 400 εγκύους από τους Jean- Jacques Dugoua et al, το συμπέρασμα ήταν ότι λόγω των αποδείξεων που υποστηρίζουν τη χρήση των cranberries για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTls) και την ασφάλειά τους , η χρήση τους μπορεί να είναι μια πολύτιμη επιλογή στη θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

  • Κάθε συσκευασία Urinal Forte Probio περιλαμβάνει 20 κάψουλες.
  • Κάθε κάψουλα περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα PaCran με μεγάλη ποσότητα 18mg proanthocyanidines και προβιοτικά Lactobacillus rhamnosus 6,5mg (λυοφιλιωμένο). Επειδή είναι ισχυρό προϊόν μπορεί να χορηγηθεί στη φάση που κάποιος έχει έντονα συμπτώματα, ακόμα και ενώ περιμένει το αντιβιόγραμμα. 
  • Δοσολογία –2 κάψουλες ημερησίως(κατάλληλο και για εγκύους)

Προτεινόμενο σχέδιο χρήσης προϊόντων Urinal

Οταν υπάρχουν έντονες ενοχλήσεις: αρχίζουμε με Urinal Express pH για 2 ημέρες και συνεχίζουμε με το Urinal Forte Probio για 10 ή 20 ημέρες. 

Σε περιπτώσεις συχνών υποτροπών συνεχίζουμε με Urinal caps για μεγάλο διάστημα.

Για περιπτώσεις πολύ μικρών παιδιών και ατόμων που δεν μπορούν να καταπιούν ταμπλέτες ή κάψουλες χρησιμοποιούμε το Urinal Syrup.

(Εκτός και εάν ο ιατρός σας κρίνει διαφορετικά με βάση το αντιβιόγραμμα για χρήση αντιβιοτικών)

 

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « Urinal Express pH Urinal Caps »

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies