fbpx

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Lyprinol

Πληροφορίες μόνο για επιστήμονες υγείας 

Φυσικό αντιφλεγμονώδες με ιδιαίτερα οφέλη σε πόνους αρθρώσεων, αυτοάνοσα νοσήματα και αλλεργίες

Το Lyprinol® είναι ένα φυσικό, ασφαλές και αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες από πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

Αναστέλλει τα ένζυμα COX-2 και 5-LOX με φυσικό τρόπο χωρίς καμία γνωστή ανεπιθύμητη ενέργεια. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Lyprinol είναι ένα σταθεροποιημένο εκχύλισμα θαλάσσιων λιπιδίων για την υποστήριξη των αρθρώσεων και της υγείας του αναπνευστικού.


Κάθε κάψουλα Lyprinol περιέχει 50mg φυσικό εκχύλισμα ελαίου προερχόμενο από το πράσινο μύδι της Νέας Ζηλανδίας το οποίο έχει σταθεροποιηθεί με μια ειδική μέθοδο που είναι κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία. Σύγχρονες μελέτες έδειξαν ότι περιέχει ένα σπάνιο συνδυασμό ομάδων λιπιδίων και μοναδικών Ομέγα-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων με ιδιαίτερα οφέλη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα διαστήματα για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων και του αναπνευστικού συστήματος.

Κουτί με 60 κάψουλες
Δοσολογία: Αρχικά 2 κάψουλες το πρωί και 2 το βράδυ με τα γεύματα για 3-6 εβδομάδες. Μετά 1-2 κάψουλες την ημέρα
Παιδιά 3-12 ετών 3 κάψουλες την ημέρα για 3 εβδομάδες και μετά 1-2 κάψουλες με τα γεύματα.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ LYPRINOL

 

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ) ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LYPRINOL®

ΤΙ ΕΙΝΑΙ TO LYPRINOL®;
Το Lyprinol® είναι ένα ασφαλές, αποτελεσματικό φυσικό αντιφλεγμονώδες που το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν επιτυχώς χιλιάδες άνθρωποι παγκοσμίως. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ωμέγα 3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που έκχυλίζονται με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία από μύδι Green Lipped της Νέας Ζηλανδίας (Perna Canaliculus). Το Lyprinol είναι το μόνο προϊόν από το έλαιο του μυδιού Green Lipped, που υποστηρίζεται από κλινικές και εργαστηριακές μελέτες που είναι δημοσιευμένες σε ιατρικά και επιστημονικά περιοδικά. Κανένα άλλο προϊόν από εκχύλισμα μυδιών δεν υποστηρίζεται από τέτοια έρευνα.

ΠΩΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ LYPRINOL ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ;
Αναστέλλει τα ένζυμα COX-2 και 5-LOX με φυσικό τρόπο. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο στο τέλος της σελίδας.

ΕΧΕΙ ΤΟ LYPRINOL® ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; 
Το Lyprinol® δεν έχει καμία γνωστή ανεπιθύμητη ενέργεια.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ;
Η συνιστώμενη δόση για τα μέγιστα αποτελέσματα είναι (2) μαλακές κάψουλες Lyprinol® δύο φορές την ημέρα για τις πρώτες 4 έως 6 εβδομάδες και μετά μείωση σε μια ημερήσια δόση συντήρησης (2) μαλακές κάψουλες Lyprinol που λαμβάνονται μια φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά από το γεύμα. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΣΗΣ ΓΙΑ 4 - 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ LYPRINOL® ΣΤΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΤΟΥ;
Για τους περισσότερους ανθρώπους χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να παρατηρήσουν τα αποτελέσματα του Lyprinol® στο σώμα τους. Μερικοί λένε ότι αισθάνθηκαν καλύτερα μετά από μερικές ημέρες, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι χρειάστηκαν 4-6 εβδομάδες προτού να μπορέσουν να αισθανθούν τη διαφορά. Ανεξάρτητα από το άν χρειαστούν εβδομάδες ή ημέρες για σένα για να νιώσεις τα αποτελέσματα του Lyprinol®, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θα λειτουργήσει μόνο εάν το παίρνετε τακτικά σε καθημερινή βάση.
Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, κάποιοι έχουν αναφέρει αύξηση στα συμπτώματά τους συμπεριλαμβανομένου του πόνου κατά την αρχική περίοδο χρήσης. Εάν αυτό συμβεί, τότε πρέπει να μειωθεί η ποσότητα λήψης των καψουλών μέχρι να αισθανθούν καλύτερα και έπειτα σιγά σιγά αυξάνουν τη δόση μετά από 4 εβδομάδες. Οι περισσότεροι άνθρωποι που είχαν αυτό το πρόβλημα το ξεπέρασαν έχοντας ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από άλλους.

ΘΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ LYPRINOL® ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;
Το Lyprinol® είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και δεν μπορεί να βλάψει κάποιον, ούτε να αλληλεπιδράσει με οποιαδήποτε άλλα φάρμακα χρησιμοποιεί.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LYPRINOL® ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ;
Ναι, δεν υπάρχει καμία πρωτεΐνη στο Lyprinol® που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (υπερκρίσιμη) διαδικασία εκχυλίσματος (SFE) που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του ελαίου από τα μύδια που χρησιμοποιούνται στο Lyprinol® απομονώνει μόνο την ενεργό ουσία από αυτά.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ LYPRINOL® ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ GLM (GREEN LIPPED MUSSEL);
Όχι. Τα λιπίδια του GLM είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στην οξείδωση. Μόνο το Lyprinol® έχει μια ειδικά κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία σταθεροποίησης της επεξεργασίας των μυδιών και εκχύλισης του ελαίου που προστατεύει την ενεργό ουσία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ LYPRINOL® ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΔΙ GREEN LIPPED;
Το Lyprinol® έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη σκόνη από τα μύδια όπως:
• Η σκόνη από τα μύδια περιέχει πρωτεΐνες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους. Δεδομένου ότι Lyprinol® είναι ένα έλαιο, όλες οι πρωτεΐνες έχουν αφαιρεθεί.
• Το Lyprinol® είναι πολύ συμπυκνωμένο, η δόση που απαιτείται είναι πολύ χαμηλότερη και οι μαλακές κάψουλες καταπίνονται ευκολότερα.
• Η σκόνη από τα μύδια περιέχει θαλασσινό αλάτι το οποίο μπορεί να είναι πρόβλημα για ανθρώπους που πρέπει να παραμένουν σε μια διατροφή χαμηλή σε αλάτι. Το Lyprinol® δεν περιέχει αλάτι.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ LYPRINOL® ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FDA (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α);
Το Lyprinol® δεν ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων. Το Lyprinol® είναι ένα 100% φυσικό βιολογικό προϊόν για αυτό δεν απαιτείται έγκριση από το FDA. Εντούτοις, το Lyprinol® πληροί και προσαρμόζεται με τις απαιτήσεις του FDA για τα συμπληρώματα διατροφής.

ΕΧΕΙ ΤΟ LYPRINOL® ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ;
Ναι, το Lyprinol® πωλείται σε πάρα πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, Γαλλίας και άλλων σημαντικών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης και της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΤΟ LYPRINOL®;
Το Lyprinol® μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί η διαδικασία της φλεγμονής σε καταστάσεις όπως:

• Αρθρίτιδα και άλλα προβλήματα των αρθρώσεων
• Άσθμα και άλλες δυσκολίες αναπνοής που προκαλούνται από φλεγμονή
• Παθήσεις δέρματος
• Άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ LYPRINOL® ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ;
Δεδομένου ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ουσιώδη για την ανθρώπινη διατροφή πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά ακόμα κι αν δεν πάσχετε από φλεγμονώδεις διαταραχές. Επίσης τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, μπορούν να πάρουν Lyprinol®. Τα ωμέγα λιπαρά οξέα έχουν δείξει επίσης ότι είναι αποτελεσματικά για την κυκλοφορία του αίματος, για υγιή καρδιά, και για τη λειτουργία εγκεφάλου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3 & ΩΜΕΓΑ-6 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ;
Δύο βασικές κατηγορίες των PUFA (πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) για τα οποία υπήρξε πολύ ενδιαφέρον για την ανθρώπινη διατροφή είναι τα Ωμέγα-6 και τα Ωμέγα 3 PUFA. Τα Ωμέγα 6 PUFA περιλαμβάνονται σε όλα τα φυτικά έλαια. Μερικά από τα Omega-6 θεωρούνται πολυτιμότερα, όπως το GLA (γάμμα λινολενικό οξύ, 18:3) που βρίσκεται στο (primrose) νυχτολούλουδο και τα έλαια borange. Τα Omega 3 βρίσκονται σε περιορισμένο βαθμό σε μερικά φυτά αλλά περιλαμβάνεται σε όλα τα ψάρια και τα οστρακόδερμα. Για παράδειγμα, τα έλαια από canola και από το λινάρι περιέχουν άλφα λινολενικό οξύ (18: 3). Τα ωμέγα 3 PUFA που περιέχονται στα ψάρια θεωρούνται ότι είναι πέντε έως δέκα φορές ισχυρότερα σε βιολογικές δράσεις από εκείνα που βρίσκονται στα φυτά.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΜΕΓΑ-3 ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ;
Πολλοί επιστήμονες και κυβερνητικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ότι η μέση δυτική διατροφή είναι πολύ υψηλή σε μια άλλη ομάδα λιπαρών οξέων, δηλαδή στα Ωμέγα-6. Κατά συνέπεια οι μεμβράνες των κυττάρων μας είναι κατά ασυνήθιστο τρόπο πλούσιες σε προδρόμους που συνδέονται με φλεγμονώδεις διαδικασίες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αρθρίτιδα, σε άσθμα, και ψωρίαση για να ονομάσουμε μερικές από αυτές. Η επιστημονική έρευνα αποδεικνύει ότι την ανάγκη για το Αμερικανικό κοινό, να μειωθεί η πρόσληψη ωμέγα-6s και να αυξηθεί η πρόσληψη ωμέγα-3 για να βελτιωθεί η υγεία τους. Αυτό που πραγματικά έχει προταθεί στην επιστημονική βιβλιογραφία είναι να περιληφθεί στην κυβερνητική πολιτική, η θέσπιση κανόνων για αυτά τα ουσιώδη λιπαρά οξέα.

ΠΩΣ ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ;
Η έρευνα έχει δείξει ότι τα ωμέγα-3 είναι σημαντικά για τις αρθρώσεις, το αναπνευστικό, το καρδιαγγειακό και τα φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης τα επίπεδα HDL και τα τριγλυκερίδια. Ο Αμερικάνικος Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) έχει εγκρίνει τώρα τη χρήση της δήλωσης: «η επιστημονική απόδειξη ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου είναι μόνο για υπόδειξη, και όχι υποχρεωτική».
Τα Ωμέγα-3 βοηθούν τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου τους καθώς επίσης υποστηρίζουν τη μνήμη. Πραγματικά έχουν υπάρξει πάνω από 5 μελέτες που έχουν δείξει ότι τα άτομα που έχουν κατάθλιψη έχουν χαμηλότερα επίπεδα ωμέγα-3 στο αίμα από τα κανονικά άτομα. Τα ωμέγα-3 υποστηρίζουν την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, το ανοσοποιητικό σύστημα, το γαστρεντερικό σύστημα και τα νεφρά.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ LYPRINOL® ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΥΚΩΤΙ ΒΑΚΑΛΑΟΥ Η ΣΟΛΟΜΟΥ;
Το Lyprinol® είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από 30 διαφορετικά λιπαρά οξέα που είναι ένα μίγμα από κορεσμένα, και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.
Το σύνολο των EPA 4 (εικοσαπενταενοϊκό οξύ) και DHA (docosahexaenoic οξύ) αντιπροσωπεύει συνολικά μόνο 20% των συνολικών λιπαρών οξέων. Περιέχει σε ισορροπία θαλάσσιες στερόλες και άλλα λιπαρά οξέα όπως ETA και OTA. Αυτός ο συνδυασμός ενεργεί σαν παράγων κατά της αναστολής του αραχιδονικού οξέος (AA). Η δυνατότητα αναστολής του AA οφείλεται στη χημική συγγένεια που έχει ο συνδυασμός του Lyprinol® πάνω στην αναστολή του AA το οποίο είναι ένας από τους κύριους προδρόμους για τη δημιουργία φλεγμονών. Αυτό η δράση δεν συμβαίνει με μεγάλες δόσεις EPA και DHA.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ;
Η διαδικασία δημιουργίας φλεγμονών είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και ορίζεται ως η αντίδραση του σώματος στη φυσική, χημική ή βιολογική βλάβη, η οποία σε ένα φυσιολογικό υγιές άτομο, έχει ως αποτέλεσμα τον τοπικό περιορισμό του προβλήματος και την αναγέννηση ή επιδιόρθωση του κατεστραμμένου ιστού. Η διαδικασία της φλεγμονής εμφανίζεται σαν φυσική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος στη μόλυνση ή τον τραυματισμό. Η φλεγμονή φανερώνει τις ενέργειες της διαδικασίας επούλωσης, και προκαλείται από τη γρήγορη αύξηση των λευκών κυττάρων αίματος (τ-κύτταρα, β-κύτταρα κ.λπ.), τα οποία μεταφέρονται στην τραυματισμένη ή μολυσμένη περιοχή προκειμένου να καταστραφούν τα ξένα κύτταρα. Τα συμπτώματα της φλεγμονής, θερμοκρασία, ερυθρότητα, οίδημα και πόνος, είναι τα άμεσα αποτελέσματα αυτής της αυξανόμενης συγκέντρωσης των κυττάρων αίματος.
Μέσα σε κάθε υγιές άτομο υπάρχει ελεγχόμενη αυτή η διαδικασία της φλεγμονής (δηλ. τα λευκά κύτταρα αίματος αναγνωρίζουν αυτόματα πότε ο στόχος τους είναι πλήρης). Εντούτοις, σε περιπτώσεις ρευματοειδούς αρθρίτιδας, η απάντηση του ανοσοποιητικού γίνεται ακανόνιστη, ασυγκράτητη, και καθώς τα λευκά κύτταρα αίματος αρχίζουν να στοχεύουν τους ιστούς του σώματος, η φλεγμονή γίνεται οξεία, και εκτός ελέγχου.
Σε ορισμένες συνθήκες, η ίδια η διαδικασία της φλεγμονής μπορεί να προκαλέσει φθορές και τραυματισμούς. Ένα πρωταρχικό παράδειγμα είναι αυτό της οστεοαρθρίτιδας, μιας φλεγμονώδους νόσου που μπορεί να επηρεάσει όλες τις αρθρώσεις του ανθρώπινου σώματος αλλά πρώτιστα επηρεάζει τις αρθρώσεις που χρησιμοποιούνται περισσότερο, πόδια, γόνατα, χέρια, ισχία, ώμοι, αγκώνες και πλάτη που αυτές είχαν συνήθως τα αποτελέσματα πολλών ετών εργασίας και μερικές φορές τραυματισμών.
Η αυτοάνοση νόσος, ρευματοειδής αρθρίτιδα, όπου το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του, και οι υπερευαίσθητες καταστάσεις που οδηγούν στο άσθμα και το αναφυλακτικό σοκ, είναι παραδείγματα ανεξέλεγκτων φλεγμονωδών απαντήσεων. Η έναρξη και ο έλεγχος της φλεγμονώδους διαδικασίας είναι σύνθετες και ελέγχονται από μια σειρά βιομοριακών μηχανισμών. Ένας σημαντικός μηχανισμός πριν τη φλεγμονή συνδέεται στενά με την κυτταρική μεμβράνη που δεσμεύει το αραχιδονικό οξύ, το οποίο μετατρέπεται σε άλλες ενώσεις στο σώμα, οι οποίες είναι ισχυρές ουσίες που υποστηρίζουν τη φλεγμονή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ;
Η φλεγμονή χαρακτηρίζεται από:
• Ερυθρότητα
• Πρησμένη άρθρωση που είναι θερμή στην αφή
• Πόνος στην άρθρωση
• Ακαμψία της άρθρωσης
• Απώλεια λειτουργικότητας της άρθρωσης

Συχνά, μόνο μερικά από αυτά τα συμπτώματα είναι παρόντα. Η φλεγμονή μπορεί επίσης να είναι συνδεμένη με τα γενικά συμπτώματα «που μοιάζουν με γρίπη» συμπεριλαμβανομένων:
• Πυρετός
• Κρυάδες
• Κούραση/απώλεια ενεργητικότητας
• Πονοκέφαλοι
• Απώλεια όρεξης
• Ακαμψία μυών

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
Όταν σχηματίζεται μια φλεγμονή, το σώμα απελευθερώνει χημικές ουσίες από τα λευκά κύτταρα αίματος του σώματος μέσα στο αίμα ή στους ιστούς που έχουν επηρεαστεί για να προστατεύσει το σώμα σας από ξένες ουσίες. Αυτή η απελευθέρωση των χημικών ουσιών αυξάνει τη ροή αίματος στο σημείο του τραυματισμού ή της μόλυνσης, και μπορεί να οδηγήσει στην ερυθρότητα και την αύξηση θερμοκρασίας. Μερικές από τις χημικές ουσίες προκαλούν διάχυση υγρών στους γύρω ιστούς, με συνέπεια το οίδημα. Αυτή η προστατευτική διαδικασία μπορεί να ερεθίσει τα νεύρα και να προκαλέσει πόνο. Ο αυξημένος αριθμός των κυττάρων και οι ουσίες που προκαλούν φλεγμονή μέσα στην άρθρωση προκαλούν: ερεθισμό, καταστροφή του χόνδρου, και οίδημα της άρθρωσης.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΝΟΣΟΥΣ;
Η διάγνωση για τις φλεγμονώδεις νόσους γίνεται μετά από προσεκτική αξιολόγηση των εξής:
• Πλήρες ιατρικό ιστορικό και φυσική εξέταση
• Η θέση των αρθρώσεων που πονούν
• Παρουσία ακαμψίας των αρθρώσεων το πρωί
• Αξιολόγηση άλλων συμπτωμάτων
• Αποτελέσματα ακτινογραφιών και άλλων εξετάσεων

ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ;
Ναι. Η φλεγμονή μπορεί να έχει επιπτώσεις στα όργανα σαν τμήμα μιας αυτοάνοσης διαταραχής. Η μορφή των συμπτωμάτων εξαρτώνται από το ποια όργανα επηρεάζονται. Παραδείγματος χάρη:

• Η φλεγμονή στην καρδιάς (μυοκαρδίτιδα) μπορεί να προκαλέσει τη βραχύτητα αναπνοής ή συσσώρευση υγρών.
• Η φλεγμονή των μικρών σωληναρίων που μεταφέρουν αέρα στους πνεύμονες μπορεί να προκαλέσει επεισόδιο άσθματος.
• Η φλεγμονή των νεφρών (νεφρίτιδα) μπορεί να προκαλέσει υψηλή πίεση αίματος ή νεφρική ανεπάρκεια.
• Η φλεγμονή του παχέως εντέρου (κολίτιδα) μπορεί να προκαλέσει κράμπες και διάρροια.
Ο πόνος μπορεί να μην είναι ένα αρχικό σύμπτωμα μιας φλεγμονώδους νόσου, αφού πολλά όργανα δεν έχουν νεύρα ευαίσθητα στον πόνο. Η θεραπεία της φλεγμονής των οργάνων έχει στόχο την αιτία της φλεγμονής όπου αυτό είναι δυνατόν.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ LYPRINOL®
Εάν πάσχετε από πόνο που οφείλεται σε αρθρίτιδα, σε παλαιούς τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο, σε άλλο άθλημα ή σε τροχαίο ατύχημα, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο - δοκιμάστε το Lyprinol®. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα άλλο εκτός από τον πόνο που σας ταλαιπωρεί!
Η υπόσχεσή μας είναι να σας παρέχουμε το πιο αγνό και το πιό ισχυρό Omega 3 στον πλανήτη. Το Lyprinol® χρησιμοποιείται από ιατρούς και συστήνεται ιδιαίτερα στους ασθενείς τους.
Το Lyprinol® δρα σε κυτταρικό επίπεδο. Μετά από μερικές ημέρες ή μερικές εβδομάδες το Lyprinol® στη συνιστώμενη δόση θα διαπεράσει και τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρά σας και θα δείτε και θα αισθανθείτε τη διαφορά. Μειωμένος πόνος, περισσότερες ενέργεια και καλύτερη υγεία για την καρδιά.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πολυμέσα

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies