ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CH-Alpha PLUS

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Προσφέρει άμεση απαλλαγή από τους πόνους των αρθρώσεων! 

ΤΑΧΥΤΑΤΟ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Ιδανικό και για περιπτώσεις ρευματοειδούς αρθρίτιδας!

 Περιέχει 5g Fortigel, Rosa canina και σελήνιο.

To CH-Alpha PLUS είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που περιέχει βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου Fortigel 5g, εκχύλισμα Rosa canina 0,5 g και σελήνιο 25μg. Ο εμπλουτισμός με Rosa canina βοηθά στη γρήγορη απαλλαγή από τους πόνους των αρθρώσεων και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων. To υδρολυμένο κολλαγόνο FORTIGEL ειδική πατέντα της εταιρείας GELITA AG η οποία είναι ο εφευρέτης του αλλά και αυτή που πραγματοποιεί όλες τις κλινικές μελέτες.

Ενα φιαλίδιο CH-Alpha Plus την ημέρα υποστηρίζει την αναγέννηση του χόνδρου των αρθρώσεων και τη γρήγορη απαλλαγή από τον πόνο.

Αγόρασέ το τώρα από το Φαρμακείο σου ή από τα φαρμακεία στο Internet ακολουθώντας αυτό το δεσμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟI ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΒΙΟΝΕΡΓΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ FORTIGEL ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FORTIGEL. ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
FORTIGEL EINAI ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ CH-ALPHA PLUS (ΒΙΟΕΝΕΡΓΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ FORTIGEL)

 Πώς προκύπτουν τα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου


Προηγούμενη Σελίδα 1/3 Επόμενη Σελίδα »

Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « CH-Alpha CH-Alpha Joint-Gel »

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies