ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Colabone - Collagen

To Colabone υποστηρίζει την αναδόμηση των οστών, σε κατάγματα η ως πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία για την οστεοπενία και οστεοπόρωση.
osteoporosi

Το Colabone περιέχει Fortibone γαλακτικό ασβέστιο και βιταμίνη D.

To Fortibone είναι ένας συνδυασμός βιοενεργών πεπτιδίων κολλαγόνου πατενταρισμένος από την Gelita AG. Απορροφάται από το γαστρεντερικό σύστημα κατά 99%, αθροίζεται στα οστά και προωθεί τις διεργασίες αναδόμησής τους. Τα πεπτίδια Fortibone συγκεντρώνονται και εισχωρούν στα κύτταρα των οστών παρέχοντας όλα τα απαραίτητα δομικά συστατικά για την σύνθεση του πλέγματος των οστών και διεγείροντας την αναδόμηση τους. Παράλληλα μειώνουν την αποδόμηση των οστών και εμφανίζουν αντιφλεγμονώδη δράση.

Το γαλακτικό ασβέστιο είναι πολύ καλά απορροφήσιμο και σε συνδυασμό με το Fortibone προμηθεύει μέσα από τη διατροφή όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία νέου οστού.

Η βιταμίνη D βοηθά στην απορρόφηση του παρεχόμενου ασβεστίου αλλά και στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου του σώματος σε υψηλά επίπεδα.

Το Colabone διεγείρει τους οστεοβλάστες βοηθώντας στην αύξηση της παραγωγής του εξωκυττάριου πλέγματος των οστών, που είναι το ουσιώδες και απαραίτητο πλαίσιο για την απόθεση ασβεστίου. Αυξάνοντας την παραγωγή εξωκυττάριου πλέγματος, νέες οστικές δοκίδες δημιουργούνται βελτιώνοντας σημαντικά τη δομή και την ανθεκτικότητα των οστών. Το COLABONE μειώνει επίσης την παραγωγή πρωτεάσεων στους οστεοκλάστες, ρυθμίζοντας έτσι τη διαδικασία αποδόμησης των οστών προς σταδιακή αύξηση της οστικής μάζας.
balance

Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για την ευκαμψία και ελαστικότητα των οστών. Προσφέρει το δομικό πλαίσιο για την απόθεση ασβεστίου. Το COLABONE διεγείρει την παραγωγή του απαραίτητου κολλαγόνου στα οστά και προμηθεύει το απαραίτητο ασβέστιο για γερά οστά. Η περιεχόμενη βιταμίνη D βοηθά στην απορρόφηση του παρεχόμενου ασβεστίου και διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ασβεστίου του σώματος.
collagen
Τα κλινικά δεδομένα μας δείχνουν ότι η ημερήσια λήψη Fortibone οδηγεί σε αξιοσημείωτη επιβράδυνση της διαδικασίας αποδόμησης των οστών σε ασθενείς με οστεοπόρωση. Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι καλύτερο από τις συνηθισμένες θεραπείες με καλσιτονίνη ή γλυκονικό ασβέστιο.
Η μείωση του ρυθμού των επανακαταγμάτων μετά από λήψη Fortibone οφείλεται στην αύξηση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του μεταβολισμού των πρωτεογλυκανών στους οστεοβλάστες και επίσης στη μείωση της φλεγμονής και της αποδόμησης των οστών που αντανακλάται στη μειωμένη δραστηριότητα των οστεοκλαστών.
Το COLABONE περιέχει επιπλέον ασβέστιο και βιταμίνη D. Από τα κλινικά δεδομένα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το COLABONE έχει θετική επίδραση στην υγεία των οστών.

Το COLABONE : 

o Βελτιώνει την σταθερότητα και την ελαστικότητα των οστών 
o Διεγείρει τη βιοσύνθεση του εξωκυτταρικού matrix των οστών
o Μειώνει την αποδόμηση των οστών 
o Υποστηρίζει την οστική πυκνότητα

Το COLABONE είναι ένα προϊόν χωρίς παρενέργειες που υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες και η συσκευασία του περιλαμβάνει 30 φακελάκια (1/ ημέρα).

Κλινική μελέτη Colabone 

Τρόπος χρήσης:

1. Αδειάζουμε ένα φακελάκι σε ένα αδειανό ποτήρι.
2. Προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση και ανακατεύουμε 
3. Πίνουμε το διάλυμα( γεύση λεμόνι)

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « CH-Alpha Joint-Gel QYRA Intensive Care Collagen »