Ποιός ωφελείται από τη λήψη Fortigel;

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από λήψη υδρολυμένου κολλαγόνου Fortigel;

Το υδρολυμένο κολλαγόνο Fortigel μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει την κινητικότητα του και έτσι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.

Παραδείγματα ατόμων που μπορεί να έχουν θετικά οφέλη από το Fortigel περιλαμβάνουν:

  • Άτομα που μεταφέρουν βάρη
  • Άτομα που συμμετέχουν σε επαναλαμβανόμενες ή φυσικές δραστηριότητες που καταπονούν
  • Υπέρβαρα και καθιστικά άτομα
  • Αθλητές

 Για πόσο διάστημα και σε ποιες δόσεις πρέπει να λαμβάνεται το υδρολυμένο κολλαγόνο Fortigel;

 Σύμφωνα με την τρέχουσα γνώση και με βάση τις συμπληρωμένες κλινικές μελέτες,10 grams υδρολυμένου κολλαγόνου Fortigel την ημέρα είναι η σωστή δοσολογία. Η θεραπεία πρέπει να συνεχίζεται για τουλάχιστον 3 μήνες. Ωστόσο αν τα συμπτώματα έχουν την τάση να επανέρχονται μετά τη διακοπή της θεραπείας, συνιστάται η χορήγηση του μακροχρόνια.

 Υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι που περιλαμβάνονται στη λήψη υδρολυμένου κολλαγόνου Fortigel;

 Το 1999 η Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δήλωσε ότι το κολλαγόνο και τα προϊόντα με υδρολυμένο κολλαγόνο (CH) δεν είναι επιβλαβή για την υγεία και τα βαθμολόγησε βάζοντας τα στην θέση των ασφαλών GRAS (“Generally Recognized as Safe”). Το 2003 αυτή η θέση επιβεβαιώθηκε.

 Προκλινικές και κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Fortigel είναι ασφαλές και πολύ καλά ανεκτό με πολύ μικρή πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης ή αλληλεπίδρασης με φάρμακα. Ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλες ουσίες δεν θα συμβούν. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί μετεωρισμός ή διάρροια.

 Ανησυχία για τη μετάδοση ασθενειών από το Fortigel (λόγω των πρώτων υλών) είναι αθεμελίωτες λόγω των πολύ αυστηρών ελέγχων των πρώτων υλών που περιλαμβάνονται, της βιομηχανικής τεχνολογίας που εφαρμόζεται και των ελέγχων που πραγματοποιούνται από το κράτος. Ιδιαίτερα η διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του Fortigel εγγυάται έναν υψηλό βαθμό ασφάλειας καθώς αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολυάριθμες διεθνείς μελέτες που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Μετά από 7 χρόνια κυκλοφορίας στην Ελλάδα και συνολικά 10 χρόνων στο εξωτερικό δεν έχουν παρουσιαστεί ανεπιθύμητες ενέργειες. 

 

 

Πολυμέσα

Που θα μας βρείτε

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε.
Φαρμακευτικά & Παραφαρμακευτικά Είδη
Πεντέλης 110 Μαρούσι • Τ.Κ 15126 
Τ: 210 8034403 • F: 210 8034495
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
ή επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας

Τελευταία Νέα

  • Αγορα Elicina
     Αγόρασέ τώρα προϊόντα Elicina από το Φαρμακείο σου ή από τα φαρμακεία στο ίντερνετ. Δυσκολεύεσε να τα βρεις; Πάρε μας στο τηλέφωνο 2108034403 Φαρμακεία θα βρείτε στο skroutz ή στο best price

Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι με τα ενημερωτικά μας δελτίαΒρίσκεστε εδώ: vivapharm.gr Συνεργαζόμενες εταιρείες GELITA AG Ch-Alpha Ποιός ωφελείται

Share on: