Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2000, με σκοπό την κάλυψη της ζήτησης ειδικών προϊόντων, από ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Στην αναζήτηση της αυτή, εστιάστηκε σε φυσικά προϊόντα – τόσο συμπληρώματα διατροφής, όσο και φαρμακευτικά καλλυντικά – τα οποία μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίτευξη της ευζωίας.

Στην προσπάθεια μας αυτή είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σήμερα στην Ελληνική αγορά φυσικά προϊόντα που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των σημαντικότερων προβλημάτων του πληθυσμού, όπως η παχυσαρκία, η αυξημένη πρόσληψη λίπους, προβλήματα του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος, των αγγείων, των συνδέσμων και των αρθρώσεων, του δέρματος και των εξαρτημάτων του (μαλλιά, νύχια) και άλλων.

Προσφέρουμε επίσης και σημαντικά συμπληρώματα διατροφής τόσο για αθλητές και αθλούμενους, όσο και για ομάδες ατόμων με ειδικές διατροφικές ανάγκες.

Κύρια κριτήρια για την επιλογή των προϊόντων είναι η μοναδικότητα τους καθώς και η πλήρης εναρμόνισή τους με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία. Για το λόγο αυτό όλα α προϊόντα μας έχουν πλήρη στοιχεία και είναι κατατεθειμένα στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές (ΕΟΦ)

Η ΒΙΒΑΦΑΡΜ ΑΕ έχει πιστοποιητικό καλής διαχείρησης των προϊόντων της, που είναι σύμφωνη με την υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/1348/2004, γιαυτό εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της μέχρι την παράδοση τους στον καταναλωτή. Περισσότερα εδώ:

Οι κύριες εταιρείες που μέχρι σήμερα εμπιστεύτηκαν τη ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. για την Ελληνική αγορά είναι: PROTECH – COSMETICOS ELICINA – WALMARK – PHARMALING – GELITA και άλλες. 

Στο site μας θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα μας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες χρησιμοποιήστε την επιλογή της αλληλογραφίας.

Θα θέλαμε ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στη ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. και να δεσμευτούμε ότι θα εξακολουθήσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια μας να σας δίνουμε τη δυνατότητα να καλύπτετε με ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα την ανάγκη για ευζωία.

Enhancing the well-being

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πολιτική εταιρείας »

Που θα μας βρείτε

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε.
Φαρμακευτικά & Παραφαρμακευτικά Είδη
Πεντέλης 110 Μαρούσι • Τ.Κ 15126 
Τ: 210 8034403 • F: 210 8034495
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
ή επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας

Τελευταία Νέα

  • Αγορα Elicina
     Αγόρασέ τώρα προϊόντα Elicina από το Φαρμακείο σου ή από τα φαρμακεία στο ίντερνετ. Δυσκολεύεσε να τα βρεις; Πάρε μας στο τηλέφωνο 2108034403 Φαρμακεία θα βρείτε στο skroutz ή στο best price

Newsletter

Μείνετε συντονισμένοι με τα ενημερωτικά μας δελτίαΒρίσκεστε εδώ: vivapharm.gr Η Εταιρεία

Share on: